En läsarperiod börjar nu...

Nu väntar en period av läsning för mig. Jag har beställt två böcker. Den ena är "Väck din inre Healer" av Eric Pearl som alltså är den man som lär ut healingmetodernas healingmetod "Reconnective Healing". Jag har en sån underbar känsla inför denna metod. Det är precis som att den verkligen startar något nytt för denna jord. Härligt!

Den andra boken är "Du kan hela ditt liv" av Louise Hay. Denna bok rådde min lärare i Änglamassage mig att läsa då den innehåller bra information om var i kroppen mentala och känslomässiga problem/blockeringar kan yttra sig. Det är bra att veta när man jobbar med sånt här. Så det blir liksom en handbok i arbetet.

Ja, sen har även min syster Marie lovat att låna ut en bok om Änglamassage till mig. Jag har redan kommit långt i mitt plugg nu så jag känner att jag kan börja läsa den också för att lära mig mer.

Så mycket läsning blir det! Det är bra för jag har liksom tappat suget att se på tv. Jag vill göra vettigare saker! ;)
Jag återkommer med mer information om böckerna när jag läst dem!

Tankar om änglamassagen...

Hej fina!

I onsdags gav jag min första helkroppsmassage (änglamassage) till min vän Cathrine. Jag gav dock ingen healing och jag använde vanlig solrosolja istället för eteriska oljor. Detta gjorde jag dels för att jag ville känna in min massageteknik ordentligt först och dels för att jag vill se skillnaderna sen när jag kör healing och eteriska oljor också. Massagen gick iaf väldigt bra! Cathrine gav mig råd om hur mycket jag skulle trycka och så, vilket var bra. Jag kände hur jag förbättrade min teknik under tiden vi höll på. Nu känns det väldigt bra!

Jag kände dock att jag ville ge healing också så att det verkligen skulle gå in på djupet allting. Jag kommer ge massage med healing och eteriska oljor antingen idag eller imorn. Det beror lite på. Jag är faktiskt nervös inför detta! Jag vet inte varför faktiskt... Jag har ju healat en massa förut men det är väl för att det är en ny teknik, antar jag. I den vanliga healingen går man ju bara runt och känner vad man ska göra men i änglamassagen ska man ju ha koll på massagen också. Man måste TÄNKA! Scary... ;) 
Hur som helst så känns det spännande! Bara att se hur denna healing känns! Änglahealing innebär att det är änglar som kommer och skickar healing genom en till klienten. I den healing jag kört på innan så är det Universums eller Guds healande energi man tar emot och skickar vidare. Änglar är något helt nytt, med andra ord. Jag har dock kört änglahealing på mig själv några gånger, så jag antar att jag är någorlunda förberedd...

Egentligen är denna kursen på fyra veckor och den är upplagd så att man ska ge halvkroppsmassage under vecka två, helkroppsmassage under vecka tre och helkroppsmassage med healing under vecka fyra. Dock känner jag mig så redo redan nu att köra allt på en gång. Jag har masserat massor förut så jag vet ju hur det känns och jag känner mina händer ganska bra. Och eftersom jag är så pass hemma i healingen så känns det bara naturligt att köra allting redan nu, under vecka två. Jag måste ju ändå köra någon gång så varför inte börja nu?!

Ja, nu har ni fått lyssna på mina nervösa tankar. Slutsatsen blir som vanligt: Lita på känslan! Det är ju faktiskt så att det är goda krafter jag har att göra med så det kan ju bara bli bra. :)

Tips från coachen

Ibland slår jag upp i Nya Testamentet för vägledning. Jag ser Bibeln som en bok med tips från coachen. Jag bara bläddrar med slutna ögon tills jag når en sida som känns rätt. Jag får där alltid budskap som är riktade just till den situation jag befinner mig i. Jag får alltid svar.
Ikväll frågade jag Bibeln vad jag behöver veta om min andliga utveckling nu. Svaret jag fick var:

När Jesus kom gående fick han se en man som varit blind från födseln. Lärljungarna frågade honom "Rabbi, vem har syndat, han själv eller hans föräldrar, eftersom han föddes blind?" Jesus svarade: "Varken han eller hans föräldrar har syndat, men Guds gärningar skulle uppenbaras på honom. Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer, då ingen kan arbeta. Så länge jag är i världen är jag världens ljus." Sedan spottade han på marken, gjorde en deg med spottet och strök degen på mannens ögon och sade "Gå och tvätta dig i Siloadammen." Mannen gick dit och tvättade sig och kom tillbaka seende.

Det jag arbetar mest med just nu är just healing. Samma sak som Jesus arbetade med. Jesus sa också att han Är Gud och att Gud är allt. Gud finns i oss alla, därför är vi alla en del av Gud, precis som Jesus. Guds mirakel sker lika mycket idag som för 2000 år sedan. Så fort vi inser att vi sitter på samma kunskap som Jesus så kan vi göra underverk. Detta ville Bibeln visa mig. Jag ska låta Universums healing ske genom mig nu. Jag ska inse att det verkligen fungerar. Vi är alla världens ljus som har förmågan att tillåta mirakel att ske. Ber vi om att få vara verktyg för detta så är det just det vi får vara. :)

Jag lever!

Hej på er! Jag har inte skrivit på några dagar... Detta är för att jag blev ganska utsliten efter ett par healingar så jag tog helt enkelt en liten paus från allt vad andlighet heter. Det var välbehövt! Nu är iaf jag pigg som en mört igen, tack och lov! Jag ska vara så aktiv jag kan här men ibland är pauser nödvändiga...

Jag har idag kört en änglameditation. Det hände inte så mycket mer än att jag blev omfamnad av en fullkomlig frid. Det var riktigt skönt och avslappnande! Det är en lärorik tid nu och det sker en enorm utveckling för mig på det andliga planet. Det är spännande och härligt på samma gång. Vem vet vart allt leder... Det är bara att åka med, helt enkelt!

Mer blir det inte idag. Jag tänkte bara förtälja att jag lever! ;)
Ta hand om er! <3

Änglameditation

Ja, nu har jag, under två dagar, övat på änglameditation. Det är otroligt skönt! Efter båda meditationer sov jag som en stock natten igenom vilket var en rejäl lättnat efter flera nätter av sömnbrist! Helt underbart med andra ord! Jag har även känt av några änglar. Dock vill jag hålla dem upplevelserna för mig själv, iaf just nu. Jag måste ta in allt ordentligt först. Men änglar! De är helt otroliga! :)

Tyvärr kan jag inte lägga ut några övningar till er för man får inte sprida vidare kursinformationen. Däremot ska jag läsa lite böcker om änglameditation som jag köper själv och sen ska jag ge er lite tips när jag hittat metoder som verkar bra! En sak i taget dock, först och främst ska kursen bli färdig. Nästa vecka kommer mina oljor och sen började övningen på allvar! Det är så spännande!!

Jag har många kandidater som jag får öva på vilket är jag bra tacksam för! Vad snälla alla är! :)
Ta hand om er! <3


Kurs i Änglamassage

Jag har just påbörjat en distanskurs i Änglamassage. Denna kurs är på en månad vilket innebär att jag är klar lagom till nästa healingkurs med Maria Katarina Knutsson.

Vad är då Änglamassage? Jo, det är en behandlingsform där man ger helkroppsmassage i samband med healing. Denna healing kommer från änglarna, därav namnet.
Under denna kurs kommer jag lära mig änglameditation och att länka med änglar. Jag kommer också lära mig hur man blandar till eteriska massageoljor som passar varje klient och jag kommer lära mig en del massage- och healingmetoder. Även kroppsbalansering och liknande kommer jag få öva på. För att inte tala om att plugga änglar! Det är mycket med andra ord, men riktigt intressant!

Jag har ägnat denna dag åt att plugga nonstop. Jag känner att jag har ett ganska bra hum om vad det hela handlar om nu. Om en stund ska jag ge mig på min första änglameditation. Spännande! Jag återkommer om hur det gick!

Själva massagen kommer igång så fort mina oljor kommit. Det blir väl om några dagar!



En speciell tid

Det är helt underbart vad många som är öppna för det här med healing! På kursen fick vi i uppdrag att heala 50 ggr på ett halvår. Jag är redan uppe i 17 stycken och det har inte ens gått en månad än! Tänk vad underbart det är! Människor förstår vad det handlar om och återgår till andligheten igen. Det är verkligen sant att vi lever i det Andliga Årtusendet nu. Mycket händer både inom oss och runt om oss och allt är bara gott! :)

Det är helt otroligt att vi får uppleva detta nu! <3



Budskap i drömmar

När vi äntligen vågar nå vårt inre och se oss som de själar vi är så har vi funnit en skatt. Det är otroligt vad mycket vackert vi plötsligt kan få så fort vi känner till Universums hemligheter. Vi vågar be om det vi önskar, vi vågar tro på det vi önskar och vi vågar känna det komma till oss. Sedan, när vi har det framför oss, vågar vi till och med ta emot det. Det är kul med oss människor egentligen. För oss är inte det svåra att be om något eller se det komma till oss, det är att ta emot det. Det där får vi öva på, eller hur? ;)
NU kom jag alldeles av mig här, jag skulle ju skriva om något helt annat! Vi kör!

Det är inte alltid som vi har svar på allt. Det är ju iofs bra för då blir livet mer intressant när vi väl börjar söka efter svaren och den som söker ska finna, eller hur! Jag brukar göra en alldeles särskild sak när jag känner att jag verkligen behöver svar på något viktigt. Då ber jag om hjälp från andra sidan. Det är ju ändå så att de visa i ljuset sitter på svaren på allt vi önskar veta och de ger oss precis den hjälp vi behöver för att hitta svaren, om vi BER om det.
Hur gör man det då? Jo, antingen ber man om svar i en bön så kan svaren antingen komma som en tanke i huvudet, en känsla eller kanske som en händelse längre fram. Eller så gör man något som inte är riktigt så luddigt. Man ber om en dröm! Det fungerar verkligen, bara man är sann mot sig själv och öppen för sin andliga sida. Det är så otroligt enkelt också!
Det är ganska sällan som jag ber om svar i drömmar dock. Jag känner inte att jag vill be om svar angående småsaker och roffa åt mig av andevärldens tid egentligen. Löjligt av mig om man tänker efter för andevärlden blir jätteglada när vi vill prata med dem. Men hittills har jag iaf bara bett om lite "viktigare" svar. Ett exempel är om någon nära person gått bort och lämnat livet. Då har det hänt att jag har bett om att få en dröm där de visar mig hur personen har det. Ibland kan jag även, innan jag lägger mig, ge tillåtelse till personen i fråga att ge mig en hälsning.
Ibland kan det gälla andra saker. Något jobbigt kanske har hänt som man gått och ältat länge, länge och inte mått alltför bra över. Då har det hänt att jag har bett om svar på hur det egentligen ligger till idag. Behöver jag fortfarande älta? Jag har fått riktigt goda svar på allt som betytt mycket för mig hittills. Det är klara och tydliga svar, helt anpassade så att just jag ska förstå och tolka dem på bästa sätt. Så testa ni med! Kom bara ihåg att lita på er själva när ni gör det. Inse att det fungerar och ta emot budskapen.

Ja, så gör jag ibland. Men oftast blir det en fråga till Universum i en bön och oftast ploppar svaret upp i mitt huvud kort därpå. Kom alltid ihåg att LYSSNA när ni har frågat något. Ta emot svaret. Annars kommer ni inte höra något, hur mycket Gud eller någon annan än skriker på er.
Nemen! Nu band jag ju ihop inledningstexten med följdtexten. De hörde visst ihop ändå! Där ser man...

Oväntad hjälp från andra sidan

När jag hade healat färdigt Lovis igår så satte jag mig ner i soffan för att stänga mina chakran igen.
Jag hade, innan healingen, inte mått så bra i huvudet så jag bad innan om att få energi till att kunna heala Lovis innan jag själv gick och la mig. Denna energi fick jag och jag kände inte av mitt huvud under healingen. Efteråt kom det tillbaka dock så jag tänkte stänga mig snabbt så jag skulle kunna lägga mig och sova bort det direkt sen.

Jag tackade min guide för hjälpen och skulle just sätta igång med stängningen. Dock stannade min guide kvar hos mig efter tacket och gav mig en känsla av att vi inte var klara än. Jag förstod ingenting utan tänkte återigen försöka stänga mig för jag ville verkligen till den där sängen så snabbt som möjligt. Då kände jag plötsligt hur en hand la sig på mitt huvud! Jag blev så paff att jag kom av mig i stängningen av det första chakrat. Istället satt jag kvar och bara kände hur det gick in energi i mitt huvud från den där handen som rörde mig. Här hände det något riktigt häftigt. Jag kände hur det onda försvann mer och mer ifrån mig och detta var under loppet av sekunder! Det hela kanske tog en halv minut på sin höjd och sen var han klar, min guide, och jag var helt frisk! Snacka om att jag var tacksam över det! Det sa jag också! Sedan sa han att jag kunde stänga mig, vilket jag gjorde.

Det må jag säga att jag var imponerad av. Jag har aldrig varit med om något liknande och att det gick så fort sen! Normalt brukar jag själv sköta healingen på mig själv (med hjälp ovanifrån naturligtvis) och jag brukar också behöva visualisera energin. Denna gång behövde jag inte göra något annat än att bara sitta där. Ja, det var en riktigt spännande upplevelse! Jag är glad över att han ville ge mig den! <3

Andra Kontakthealingen till Lovis

Igår gav jag kontakthealing till min katt Lovis ytterligare en gång. Återigen blev jag enormt imponerad av hennes förståelse om vad som var på gång. Lovis låg och sov i fönstret medan jag mediterade för att öppna mig och kontakta min guide. När jag var klar med detta och öppnade ögonen såg jag att hon hade flyttat sig. Jag gick och kollade var hon var och mycket riktigt satt hon och väntade i hallen. Jag ropade att det var dags och sen gick jag och satte mig i sängen. Lovis kom efter och hoppade genast upp. Hon la sig nästan direkt och jag kunde köra igång med healingen.

Även denna gång gick jag igenom hennes mage, ansikte och hals mest och jag kände att hon var friskare nu än dagen innan. Hon låg alldeles stilla och var så duktig. Det häftiga var att hon stannade på sin plats oavsett vad som hände i rummet. Min andra katt Rambo gick nämligen runt och verkligen triggade igång sig själv till lek. Normalt brukar Lovis hänga på direkt, även om hon legat och sovit, men denna gången gjorde hon annorlunda. Hon lyfte huvudet när Rambo drog igång och jag såg att hon tänkte att "Nu ska jag hänga på!". Jag höll mig lugn och kollade på henne. Gav henne en bild av att jag skulle heala klart först. Då la hon sig igen och hon låg kvar i lugn och ro under de 30-40 minutrarna jag höll på. Jag var så imponerad!
Lovis njöt under hela stunden och trots att hon blev sugen på att gå ibland så låg hon kvar. När jag var färdig sen väntade hon inte en sekund innan hon drog iväg! Det var ganska kul att se! :)

De två kvällar som jag givit healing till Lovis har verkligen betytt mycket. Redan igår kväll var hon friskare och piggare och hon började leka så smått igen efter att ha vilat ett par dagar. Idag är det full rulle på tösen och hon är så pigg och glad! Jag är enormt tacksam för detta! Vilken skatt det är att kunna ge healing! Åh, vad glad jag är för det!! :)

Möjligheter

Jag såg "Evan den Allsmäktige" för någon vecka sen. En riktigt bra film med mycket bra budskap i, så jag råder er alla att se den! "Bruce den Allsmäktige" likaså. Men i Evan då, så sa dem något riktigt bra:

"När du ber om tålamod, tror du då att Gud ger dig tålamod, eller ger han dig en möjlighet till att öva tålamod?"
"När du ber om att kunna ge mer kärlek till dina nära, tror du då att Gud ger dig mer kärlek att ge till dina nära, eller ger han dig en möjlighet till att ge mer kärlek till dina nära?"
Och så vidare....

MYCKET bra sagt! Jag ber varje kväll och jag har också insett att det är så det fungerar. Vi får möjligheter till att göra det vi ber om att få göra. Ett av mååånga exempel ska ni få nu. Jag ber ofta om att få just mer tålamod och idag fick jag ännu en möjlighet! ;)



Möjlighet till att öva tålamod! (Tack!)


Det lilla livet som gav mig möjlighet till att öva tålamod! (Tack!)


Jag själv som just fått MVG i att öva tålamod! (Tack!)

Ypperlig övning och det gick jättebra! Min katt Lovis får klättra i gardinen för mig, för jag tycker att hon också ska få roa sig här hemma. Hon brukar göra detta flera gånger om dagen men idag så lossnade stången av någon underlig anledning. Stången föll alltså ner och krossade alla saker som stod i fönstret. Alla saker som stod i fönstret råkade vara av glas dessutom. Men jag är bara så otroligt tacksam över att det gick bra med Lovis. Så, jag städade helt enkelt upp allt, hängde tillbaka stången och satte upp lite annat i fönstret istället. No big deal liksom! :)

Jag kan inte vara annat än tacksam för detta för jag bad ju faktiskt om det själv. Det gick ju bra för lilla Lovis och sakerna som gick sönder kunde jag inte bry mig mindre om. Det är ju bara saker!


Kontakthealing till Lovis

Tänk vad djur är mottagliga för energier! Det är helt fantastiskt vad mycket dem vet.
Igår bestämde jag mig för att heala min lilla katt Lovis. Hon har inte mått helt hundra de senaste dagarna så jag körde på. Jag sa till Lovis att jag skulle heala henne till kvällen så hon är frisk sen och det märktes verkligen hur hon förstod. Hon gick liksom och väntade tills det var dags.

Sedan körde jag igång. Jag satte mig ner och öppnade upp mig. Lovis kom genast till mig och bara väntade. När jag var öppen och kände min guide hos mig så tog jag med mig Lovis till sängen så var vi där. Hon la sig ner direkt och jag kunde börja. Jag kände hur mina händer värmdes upp och jag la dem på henne och klappade henne tills hon somnade. Jag höll en hand på hennes mage nästan hela tiden och den andra höll jag mest ovanför hennes ansikte. Ibland rörde sig Lovis, som att hon ville visa var hon behövde healing mer, och vid ett tillfälle hamnade jag vid halsen där det mycket riktigt började flöda extra starkt. Jag gick igenom hela hennes kropp, både på och ovanför den, och jag rensade även ur en del gammalt för att fylla på med nytt.

Lovis låg bara och njöt, alldeles stilla under hela healingen. Det visade också hur mycket hon visste om vad som pågick. Hon brukar inte vilja ligga så länge och få beröring, det räcker liksom med en stund, men denna gång låg hon alldeles stilla under de 40 minuter som jag healade. Även efter låg hon kvar ett bra tag och bara vilade. Hon låg och kollade och var helt salig. Det var underbart att se! Det märktes så tydligt att hon uppskattade detta och vi hade en mysig stund tillsammans. :)

Gud, vad jag älskar mina små katter! Djur är verkligen helt otroliga och underbara varelser. Jag är så tacksam för att vi får vara nära dem! <3

Emmi svarar :)

Fråga: Emelie, man ska ha fysisk kontakt när man healar va? Även när det gäller distanshealing om du förstår vad jag menar? T ex att när du då healar på distans att du liksom föreställer dig att lägger händerna på huvudet, fötterna osv och inte håller händerna ovanför?

Svar: Det spelar ingen roll alls! Jag gillar faktiskt bättre att heala ovanför kroppen för jag känner energiflödet starkare då. Dock är det ju så att när man kör kontakthealing så känns det naturligtvis skönare för "klienten" om den vet var på kroppen man är. Därför gör jag så att jag alltid håller åtminstone en hand på kroppen och kanske den andra över. När jag healar på distans kör jag olika. Det beror på vad jag känner är bäst för stunden. Gå på känslan! :)

Hur man renar sig själv

Jag har tidigare skrivit om hur man öppnar och stänger sina chakran. Detta är ett bra sätt att enkelt komma ner i meditation och öva upp sin kontakt med Universum. Nu ska jag berätta om något som ni kan göra när ni öppnat er.
Vi behöver alla rena oss med jämna mellanrum. Det är en otroligt helande känsla att fyllas av ny, ren energi och man känner en enorm frid och kärlek efter en sådan meditaiton.

Börja med att sitta bekvämt med båda fötterna på golvet. Andas lugnare och känn hur du går ner i puls. När du känner dig redo öppnar du dina chakran i lugn och ro, ett i taget. Låt allting ta den tid det tar, du ska inte ha bråttom. (Se hur man öppnar sina chakran i kategorin "Meditation").
När du är helt öppnad så andas du ett tag till. Känn hur ditt inre öga är igång och aktivt inför denna rening. När du kontrollerat detta drar du sedan ner Universums vita, renande ljus från himlen och ner i ditt kronchakra. Föreställ dig det tydligt. Du har en koppling till Universum i form av ett ljus som jobbar sig in i dig, uppifrån.

Låt ljuset gå in genom kronchakrat och låt det sedan, i sin egen takt, fylla dig. Ljuset fyller sakta ditt huvud, förbi ditt tredje öga och fyller hela ditt ansikte. Det arbetar sig sedan ned för halsen, förbi ditt halschakra och fyller varenda vrå av din kropp. Det fortsätter ut i dina axlar, nedför armarna och ända ut i fingertopparna. Ljuset går nedför bröstet, förbi ditt hjärtchakra och solarplexus-chakra, och fortsätter ner i magen. Känn hur ljuset färdas längs med ryggraden och fyller hela dig. Det går förbi navel- och baschakrat och ner i dina ben, sakta men säkert. Det går förbi knäna och ända ner till fötterna och ut i tårna.

När du känner dig helt fylld av detta ljus (vilket kan ta en stund) så ser du dig själv som en ljust lysande varelse. Du är renad med ny energi och du har fått en nystart i livet.

Nu ska du även fylla dig med kärlekens energi. Detta är en väldigt mäktig känsla.
Känn dina fötter mot golvet och känn hur det växer rötter från dem, ner i moder jord. Du är trygg och stadig på jorden. Känn nu hur jordens röda, kärleksfulla energi kommer uppför dina rötter och in genom dina fötter. Det röda ljuset av kärlek blandas nu här med ditt vita renande och healande ljus, och blir till rosa när det fyller dig. Det fyller hela dig, precis som det helande ljuset, men detta går nedifrån och upp istället.
Se hur det rosa ljuset fyller dina fötter först. Det fortsätter sedan genom underben, knän, lår och mage. Det fortsätter utmed ryggraden och fyller hela din kropp. Det går genom bröstet, axlarna, armarna och ända ut i fingertopparna. Det fortsätter upp för halsen och nacken och fyller hela ditt ansikte och hela ditt huvud.

När du är helt fylld av denna kärleksfulla energi låter du den fortsätta upp igenom ditt kronchakra. Du ska nu även passa på att släppa ut en del av denna kärlek till världen så människorna där ute får uppleva samma känsla som du. Känn glädjen i att ge till andra, för du har så mycket kärlek i dig nu att du bara vill sprida det vidare. När du är klar tackar du Universum för reningen. Du tackar Moderjord för kärleken. Tacka dig själv för att du tagit dig tid åt att vara god mot dig och andra.
När du är redo kan du stänga dina chakran igen, uppifrån och ner. (Se i kategorin "Meditation")

Om du ibland upplever att det tar lite tid för energin att gå fram på vissa ställen så låter du det ta den tiden. Stanna och jobba med det. På vissa ställen behövs det lite extra utrensning så ge dig inte förrän det känns helt rent innan du fortsätter reningen. Samma sak gäller om du upplever att något chakra tar lite längre tid att öppna. Låt det ta sin tid, det kommer gå! :)


Mitt nya healing- och massagerum

Min bänk som jag ska använda till healing och massage kom igår. Denna dag har jag därför ägnat åt att möblera om hela mitt hem så att jag fick ett rum som helt ska ägnas åt detta! Det var riktigt kul att få göra om lite, även om det var lite jobbigt att göra det själv! ;) Men nu är det färdigt och här har ni nu resultatet:


Så här ser det ut! :)


Doftljus ska det vara!


Lyktorna är en present från Fia! När solen lyser på stenarna så skimrar hela rummet. Otroligt mysigt och vackert :)


Finally

Hej vackra! Idag har min massagebänk kommit så nu kan jag börja kontaktheala på löpande band!
Nästa vecka har jag och min syster Marie en fullsmockad förmiddag då vi ska ge kontakthealing till tre personer. Det kommer bli väldigt intressant och lärorikt! Imorn ska jag öppna paketet med bänken i så ska ni få en bild! Ni har iofs redan fått en bild men den var ju från hemsidan. ;)

Nu har det äntligen börjat då! På riktigt!! Det känns otroligt bra! Nu är det bara att åka med för resan är redan påbörjad. Jag lutar mig tillbaka och litar på att allt är underbart! <3


Distanshealing till en kvinna

Nu har jag varit lite seg med skrivandet, och jag ber om ursäkt för det. Jag är själv inget fan av när folk inte uppdaterar men jag känner att jag BARA vill skriva vettiga saker här och ibland kommer jag inte på något. Jag ska iaf berätta om lite healingar idag. Ja, jag kan ju inte skriva varenda healing jag gör och jag tror inte ni vill höra om varenda healing jag gör heller, men de som är lite intressantare ska jag allt förtälja om! Här kommer healingen till en kvinna som jag inte nämner vid namn för jag har inte frågat om jag får. ;)

Det började med att min guide ledde mig till denna kvinna. Han öppnade dörren till hennes sovrum och vi stannade i dörröppningen en stund så jag tydligt skulle se hur rummet såg ut. Det första jag såg var en sån där fårulls-matta på golvet, en vit. Till höger såg jag en stor mörk skugga, som jag tolkade som en säng. Till vänster, på väggen mitt emot, såg jag ett fönster med något framför. Det såg ut som ett smalare bord eller en smal hylla. Jag tänkte även direkt att "Jäklar vilken bra smak hon har!" Jag såg inget tydligt men hela känslan var att det var fint inrett.
Min guide ledde mig, till min förvåning, förbi sängen. Jag fick inte gå dit. Istället tog han mig till vänster i rummet där han visade mig en helt ny miljö, ett rum med en sjukhussäng. I den sängen fann jag denna kvinna! Jag gick fram till henne och påbörjade healingen.

Jag började vid huvudet men fick en bild av att jag skulle till magen. Jag gick då dit och mina händer blev genast kokheta. Det var så varmt att jag tänkte att hon borde känna denna värme med. Jag rörde om och drog ur gamla energier ur magen och fyllde på nytt. Sedan gick jag till hennes bröst som behövde healing och sen fick jag även en bild av halsen. Vid den sistnämnda bilden kände jag av något i min egen hals och jag var tvungen att harkla mig. Hon fick healing i halsen med och jag gick sen igenom resten av kroppen. När jag nådde fötterna fyllde jag henne med ny, ren energi i hela kroppen och avslutade med att ge energi ovanför henne med.
När jag var klar ledde min guide ut mig, ut från sjukhusmiljön och ut ur sovrummet. Jag hann återigen tänka att hon hade fin inredning ;) Sedan stängde han dörren efter oss och jag var tillbaka hemma i min soffa.

Denna kvinna hade upplevt healingen otroligt starkt. Hela rummet hade börjat snurra när jag och min syster Marie (som också healade) satte igång. Värmen hade hon, mycket riktigt, upplevt i panna och händer. Hon hade varit i behov av healingen i mage och bröst och även huvudet, som Marie ägnade tid åt.
Denna kvinna har en vit fårullspläd på sängen (som står till höger). Fönstret, som finns till vänster har ett bredare fönsterbräde i sten, så antagligen var det det som jag uppfattade som ett smalt bord. Att jag blev visad en sjukhussäng verkade kvinnan förstå, eftersom det kunde ha att göra med ett tidigare stadie i livet.
Hon själv är otroligt nöjd med sin inredning, så det kanske var hennes stolthet jag kände eller så har hon helt enkelt ett väldigt fint hem! ;)

Kontakthealing till Denise

Efter hälsomässan idag for jag hem till landsbyggden för att, tillsammans med Marie, ge lillasyster Denise healing. Det gick mycket bra!
Först gick Marie och jag och satte oss för att meditera och öppna upp oss. Som vanligt blev det flum av allvaret men tillslut lyckades vi båda hålla tyst och koncentrera oss på vår meditation. Alla säger ju att vi ska arbeta ihop så vi får nog sluta med flummerierna om arbetet ska gå lite effektivare... ;)

Sen gick vi ut till Denise som väntade i köket så började vi healingen. Marie stod vid huvudet och jag vid fötterna. Efter ett tag kände jag hur energin flödade på ordentligt genom mina händer som både blev varma och började skaka. Jag vet inte varför de skakar ibland men det gör dem iaf... Men det känns som att de ska göra det så det är bara behagligt. Jag höll mig till benen på Denise och spenderade mycket tid vid hennes knän. Marie gick igenom hennes huvud, armar och överkropp. Vi höll nog på i 20-25 minuter men jag kände att jag säkert hade kunnat fortsätta i en timme. Jag får ge det mer tid sen när bänken kommer hem.
Marie var klar innan mig och innan jag avslutade passade jag på att ge Denise healing ovanför kroppen, utan att röra henne. Snacka om att det blev bra mycket starkare flöde då!! Jag höll en hand på Denise fot medan jag höll den andra över hennes ben. jag kände ett enormt tryck och min hand leddes över hennes kropp. Jag tror det var min guide som visade vägen där. Jag gick med handen från fötterna till huvudet och sen avslutade jag.

Denise hade nog haft det ganska skönt verkade det. :) Hon hade dessutom känt ett par extra händer på benen så det var antagligen min guide som klev in där. Jag upplevde nämligen också hans händer på samma ställe som hon hade gjort. Hon kände också en vind vid ansiktet när jag gick över med handen där. Dock undrade hon varför jag var tvungen att skaka i händerna så förbaskat! Haha jag kan faktiskt inte hjälpa det! ;)
Jag upplevde även vid två tillfällen närvaron av någon från andra sidan, rent fysiskt. Vid ett tillfälle gick någon nära mig på ena sidan och vid ett annat gick någon förbi bakom mig. Jag vet inte om det var någon guide som gick förbi eller någon annan, men det var ju bara trevligt att känna av! :)

Bra healing med andra ord! Jag är helnöjd! :)

Hälsomässa

Idag har jag varit på Hälsomässa med min syster Marie, hennes dotter Lova och min kära vän Cathrine. Det var väldigt lärorikt! Jag fick bland annat höra om en ny healingmetod som heter Reconnective Healing. Det verkar mycket intressant och jag planerar att lära mig den nästa år. Denna healing har kommit till en man genom budskap från Andra Sidan. Healingmetoden har de utvecklat efter jorden som just nu går igenom en stor förändring. Denna förändring är uträknad av Mayaindianerna men det ska jag berätta mer om en annan gång... Hur som helst så verkar denna nya healing väldigt vettig och jag känner i hela mig att det är helt rätt att lära sig den. Så det är mycket spännande!!

Jag köpte även en massageolja på mässan som jag ska använda när min massagebänk kommer. Mer om mina massageplaner en annan gång, men det är lite annorlunda sådana! ;)

Ja, det var en bra dag! Fick med en hel bunt med informationshäften hem om en massa olika verksamheter. Jag får väl sätta mig och läsa igenom dem imorn eller något. Det är spännande att lära sig nya saker!

Energidusch

När vi var på healing- och mediumkurs fick vi ett roligt tips på hur man kan få sig själv och andra att må bättre. Det är dessutom hur enkelt som helst! Det enda man behöver göra är att ställa en energidusch precis innanför ytterdörren. Denna energidusch gör sedan att alla som kommer innanför dörren får sig en rejäl dusch med ny, ren energi vilket gör att de känner sig piggare och gladare. Jättesmidigt ju!

Hur gör man då? Man använder sig av den gamla hederliga visualiserings-metoden. Bestäm dig för var duschen ska stå och sedan ställer du dit den med hjälp av ditt inre seende. Känn tydligt hur den står där, fylld av ren energi som den sedan delar ut till alla som går under den. Känn det så tydligt att det är verkligt, för det är just vad det då blir! Du får direkt hjälp av andra sidan, de fixar det, du är bara verktyget som gör det möjligt. Visst är det enkelt! Och roligt dessutom! Alla borde ha en energidusch innanför dörren så man riktigt kan skaka av sig allt man varit med om under dagen när man kommer hem.




Emil föreslog, när jag berättade om detta, att jag skulle börja sälja energiduchar på heltid. Jag ska då, enligt Emils förslag, åka runt i en firmabil som har en stor bild av en dusch på dörren. Sedan ska jag bära in osynliga delar i kundernas hem och jag ska även ta med min, till synes, tomma verktygslåda som jag sedan rotar i efter osynliga verktyg. Mycket bra idé Emil! Det låter som ett vinnande koncept! Osynligt duschbygge för en rejäl slant... ;)


Massagebänk

Jag har beställt en massagebänk som dyker upp i mitten av månaden. Denna ska jag använda till min healing och även till mina andra planer jag har i samband med massagen. Jag körde ju kontakthealing på Fia förra veckan och detta gjorde jag i soffan. INTE bra för ryggen, kan jag säga så här i efterhand! Så jag kände att det var lika bra att köpa en bänk direkt. Vi ska heala mycket under utbildningen så det är bara att köra! Så här ser den ut:



Ganska fin va? :)
Nu ska mirakel få möjlighet att ske! <3


En god dag

Idag har jag haft en riktigt fridfull och skön dag. Jag vaknade, tog en sväng på stan och gick hem igen för att städa. Under städningen hittade jag en kristall i en låda vilket påminde mig om att jag inte renat dem på ett tag. Sagt och gjort, jag gick igenom alla mina kristaller så de blev rena och fyllda av positiv energi igen. Det är väldigt skönt att rena kristaller. Man blir otroligt fridfull och man känner tydligt hur man renas själv samtidigt. Härligt!
Ja, sen blev det ju som sagt en ridtur på eftermiddagen. I spöregn dock så det blev inte alltför mycket meditation där, men det var härligt att bara stå och mysa med hästarna i stallet efteråt med. Bra dag, med andra ord!
Ikväll ska jag heala på distans. Spännande! :)

Min syster Marie hörde av sig idag och sa att vi fått ett uppdrag! Detta uppdrag innebär att vi ska åka till ett hus och känna av energier där. Mycket spännande! Jag älskar sånt, för jag känner mig hemma i det. Bara läsa av energier liksom. Det ska bli kul! :D



Det lilla trollet till höger är bara Lovis som hjälpte till. Eller lekte fotboll med stenarna snarare. ;)


Hästar som Healers

Idag har jag varit och ridit vilket var trevligt, trots spöregn. ;) Hur som helst så kom jag då att tänka på en sak...
Jag har alltid funnit en trygghet i hästar. Jag vet inte vad det är som dom stora djuren gör men det är bra!! Efter en period av förvirring åkte jag, i början av sommaren, till Annelis stall. Jag skulle bara se på de nya fölen men när jag väl kom dit kunde jag inte gå igen. Jag gick ut i hagen och myste med hästarna och jag kände hur jag fylldes av deras lugn. Det slutade med att jag stannade och red och efter detta så kände jag mig uppfylld av en ny energi. Jag kände att jag hade kraft att ta tag i allt.

När jag var på medium- och healingkursen så pratade jag med en av de andra i gruppen om hästar. Hon berättade då att hästar ger healing till oss människor. De är väldigt mediala djur som känner in hur vi mår och sedan rättar de till det som behöver rättas till, bara med sin energi. När hon sa det förstod jag att det var just healing jag fick av Laura, hästen som jag red den där dagen. Jag förstår nu varför hästar kan fylla oss med så mycket frid och trygghet. För det är det dom kan och vill göra. De följer bara naturen.

Under kurshelgen var det fler som berättade om sina erfarenheter av hästar som healers. Alla kände samma trygghet och kärlek för de där djuren som jag gör. Det är stort. Jag förstår nu varför jag vill ha dom som en del av mitt liv. Vi ger gott till dem och dem ger gott till oss. Det är vackert! Kärlek på hög nivå, eller hur? :)



Denna damen red jag idag :)


Lev gott!

Att vara tacksam tycker jag är viktigt. En ödmjuk tacksamhet gör att livet känns underbart.
Ser jag till mig själv så ser jag till att uppmuntra mig till att bruka alla mina positiva egenskaper. Jag berömmer mig själv för det jag känner att jag gör bra. Det ska man. Man ska vara ödmjuk och tacksam mot sig själv över att man är snäll mot sig själv. När jag gör något som jag är stolt över, småsaker eller större handlingar, så brukar jag klappa mig själv på ryggen lite diskret och säga "Bra jobbat, Emelie!" Då blir jag glad! Det spelar ingen roll hur obetydligt vissa saker man gör kan verka, man ska ändå vara glad för dem.

När jag tog studenten hade jag framme min mössa i en vecka, för jag älskade att titta på den. En bekant frågade varför. Jag sa att jag var stolt över mig själv och att jag blev glad när jag såg mössan. Då fnyste hon och sa: "Att ta studenten var väl inte särskilt svårt!". Men för mig handlade det inte bara om att ha klarat skolan (vilket jag också var stolt över förstås). Det handlade även om alla år i mitt liv fram tills studenten. Jag var tacksam till mig själv att jag hade klarat allt, att jag överlevt och sedan lärt mig leva och jag var tacksam över att jag faktiskt lärt mig så otroligt mycket som människa på vägen. För mig var det en milstolpe i livet. Jag var stolt och jag är stolt än idag! Jag är tacksam till mig själv för att jag har kämpat för lilla mig i denna värld. Man ska alltid stå på den goda sidan med sig själv. Man ska lita på sig själv i alla lägen, man ska tro på sig själv, man ska älska sig själv och uppmuntra sig själv. Man ska tillåta sig att leva ett liv med allt som man önskar i det. Man ska aldrig nöja sig med saker. Endast det bästa (med egna mått mätta) är bra nog för en själv. Har man en ödmjuk attityd så gör man det rätt. En ödmjuk och tacksam attityd. Det är enkelt att öva upp. När man har alla de där positiva känslorna för sig själv kommer man även känna så om allt och alla runt om en. Vi lever och ser livet genom våra egna ögon. Varför inte passa på att se det bästa av det då? Mitt liv är bara mitt, ditt liv är bara ditt. Vad våra liv innehåller i form av känslor, tankar, människor, händelser, materiella ting osv, det bestämmer bara vi.

Hur jobbar man upp det levnadssättet då? Öva, öva, öva! Som jag gör nu. Genom att skriva om det lär jag in det och att skriva är det mest effektiva sättet för mig. Man måste ställa om hjärnan lite men det är det enklaste i världen. Så fort en tanke om att jag inte klarade något kommer så ändrar jag tanken till: "Men det var ju bra, nu kan jag ju göra det annorlunda nästa gång!" Vi lär oss. Tillåter vi bara positiva tankar, tacksamhet, kärlek och lycka i våra liv så är det naturligtvis också det vi får. Vi kan bara börja hjälpa oss själva i denna värld, så det är bara att ta den chansen.

När vi är trygga i oss själva kan vi se världen ur ett större perspektiv. Vi känner en förståelse för oss själva och andra och vi behandlar oss själva och andra på ett bra sätt. Vi behöver inte längre bli upprörda för småsaker eller tänka negativt. Istället känner vi lycka och tacksamhet för allt, för vi väljer att fokusera på det positiva.

Testa själva! Öva era tankar. Öva på att fokusera på det ni vill ha i era liv och inte tvärtom. Öva på att byta ut en negativ tanke eller känsla mot en positiv. Det fungerar verkligen. Över natt kan vi bli lyckliga. Bara genom att ex. varje morgon säga: "Idag väljer jag att vara lycklig, förstående och tacksam". Vi är kungar över våra egna liv. Varför förminska oss? Lev gott, för er skull!!! :D

Vill bara förtydliga... Naturligtvis har vi alla svåra stunder ibland och naturligtvis får vi gråta och känna oss nere. Man ska inte förneka sina känslor på något sätt. Huvudsaken är bara att vi förlåter oss själva och andra igen så vi åter kan resa på oss och fortsätta leva gott när det är dags. Förlåtelse är läkande. Det är också något vi alla måste öva upp för vårt eget bästa!
Bless you! <3


Distanshealing till Fia

Tänk så det kan gå när man låter hjärnan spela en ett spratt.
I förrgår healade jag min kära vän Fia på distans. Under hela dagen gick jag med en bild av en soffa i huvudet. Jag försökte tänka bort den så bilden inte skulle påverka min syn om var Fia befann sig under healingen, men det gick ju inte. Soffan hängde på.

Innan healingen gick jag ner i meditation och öppnade mina chakran. Mina händer gick från iskalla till varma på ett ögonblick och min guide kom till mig. Vi begav oss till Fia i mitt inre och voila, där stod soffan! Jag blev jätteirriterad för att den inte försvann och försökte återigen rensa huvudet fritt ifrån den men icke. Tillslut gick jag med på att ha Fia placerad i den, även om det inte kändes helt okej. Så började vi.

Fia behöve mest healing kring huvud, ansikte, nacke och hals. Resten av kroppen kändes okej för stunden förutom att det blev lite kyligt kring benen. När jag stod med mina händer mot ytterkanten av Fias axlar fick jag plötsligt se ett par extra händer, i form av skuggor, som höll på samma ställe. Jag flyttade mina händer men skuggorna stannade. Först tänkte jag att det var min guide som hjälpt till men det kändes inte riktigt sant. Då kom jag på att Marie hjälpte till med healingen och antog då att det var hon. Jag fick flytta på mig helt enkelt. Gud vad hon stör mig i mitt arbete då!! Haha, nu driver jag. Det är ganska häftigt att man kan känna av varandra så. :)
För ett kort ögonblick såg jag Fias hund susa förbi som en bild, men lika snabbt var hon borta. Sedan kände jag även närvaron av en ande som också den bara susade förbi. Jag fick även en bild av en ängel som tycktes vara kopplad till Fia.
Ju längre ner jag kom på Fias kropp desto mer upplevde jag att hon låg ner. Då förstod jag att hon var i sin säng.

Efter healingen pratade jag med Fia. Hon behövde den där healingen i huvud och hals och hennes nacke hade varit lite spänd det sista. Marie hade mycket riktigt stått och healat i ytterkanten av Fias axlar... Fias hund hade legat och sovit brevid Fia hela tiden men vid ett tillfälle hade hon flygit upp från sin plats för att sedan däcka igen. Marie hade också upplevt hundens närvaro för ett kort ögonblick. Närvaron av anden hade Marie också känt och hon hade sett lite tydligare hur denne såg ut. Fia kände igen beskrivningen då den passade hennes gammelmormor. Ja, Fia hade ju då legat i sin säng hela tiden. Dock hade hon hela dagen planerat att sitta i soffan men i sista stund hade hon ändrat sig och gått till sängen istället. Huruvida det var hennes planer jag plockat upp eller om min hjärna busade med mig vet jag inte. Men jag ska se till att vara lite mer tom i huvudet nästa gång! ;)

The experience of survival is the key

Jag gillar Enigma. Här får ni en länk till en vacker låt de gjort. Läs texten med, det är mycket visdom:

http://www.youtube.com/watch?v=l4PUoHV1PsA

Gravity Of Love


Turn around and smell what you don't see
Close your eyes, it is so clear
Here's the mirror, behind there is a screen
On both ways you can get in.

Don't think twice before you listen to your heart,
Follow the trace for a new start.
What you need and everything you'll feel
Is just a question of the deal.

In the eye of storm you'll see a lonely dove
The experience of survival is the key
To the gravity of love.

O Fortuna velut Luna

The path of excess leads to the tower of Wisdom

Try to think about it...
That's the chance to live your life and discover
What it is, what's the gravity of love

O Fortuna velut Luna

Look around just people, can you hear their voice
Find the one who'll guide you to the limits of your choice.

But if you're in the eye of storm
Just think of the lonely dove
The experience of survival is the key
To the gravity of love.

O Fortuna velut Luna


Distanshealing till Ellen

I fredags skulle jag skicka healing till Jennys lilla dotter Ellen. Hon sov lite oroligt på nätterna så jag skulle skicka lite hjälp på kvällen där så hon skulle få sova ordentligt.
Innan healingen gick jag ner i meditation, öppnade mina chakran och kände min guide hos mig. Mina händer värmdes snabbt upp och blev varma inför arbetet. Jag bad sen min guide leda mig till Ellen.

Han tog mig till ett hus och in i en hall. Där gick vi in genom en dörr och jag såg genast en vit, liten säng stå till vänster i rummet. I mitten av rummet såg jag något stort, mörkt och antog att det var någon matta eller något.
Jag gick fram till sängen och såg Ellen sova. Jag reagerade genast på hur liten hon var och tog det som att hon är lillasyster till Olivia som jag healade några dagar innan (jag visste nämligen inte vem som var yngst av dem).

Jag satte mig intill henne och la mina händer på hennes huvud. Jag kände inget flöde där och antog att hon inte behövde healing dit. Jag gick vidare till resten av hennes kropp och upplevde att det flödade mer kring mage, bröst och lite vid benen. Jag höll hennes händer en stund och lät energin gå in. Vid fötterna såg jag hur energin fyllde hela hennes kropp och jag avslutade med att ge healing ovanför henne också.
Sen ledde min guide mig mot dörren igen. Jag själv tyckte att det gått lite för fort och ville stanna längre men han fortsatte föra mig mot dörren. Jag fick helt enkelt lita på att det var klart.

Efteråt fick jag veta att Ellen delar rum med sin syster Olivia. Den vita sängen till vänster är Olivias och sängen i mitten av rummet är Ellens. Dock reagerade jag ju på hur liten Ellen var och det är hon visst i verkliga livet med fick jag höra, så jag antar att jag healade rätt person ;) Jag tror man hamnar hos den man ska till, så det är nog lugnt! Jag drog nog slutsatsen själv att hon låg i den första sängen jag såg så jag får tänka på att se mig om lite mer nästa gång!
Ellen hade iaf sovit gott hela natten så stödet uppifrån hade hjälpt. Underbart! :) <3

Forts. Möten med Karl

Karl kunde ge mig drömmar ganska ofta. Jag vet faktiskt inte hur sånt funkar riktigt, men man känner iaf tydligt att de drömmar som är äkta, är helt annorlunda från "vanliga" drömmar.

I början när jag kände av Karl kunde jag få otäcka drömmar. Detta var drömmar i syfte att skrämma mig. Jag förstod direkt att han visste att det var det enda sättet för honom att få mig att hjälpa honom. Jag behövde lite press för att inte välja den enkla utvägen och strunta i det.

Efter många otäcka drömmar började han dock ändras. Han visste att han nu hade min fulla uppmärksamhet och han kunde visa sitt riktiga jag. Det visade sig vara en riktig mysgubbe, faktiskt. :)

Jag fick en dröm en natt, där han bjöd in mig i huset. Jag gick uppför trappan och in genom dörren. Vi ställde oss i dörröppningen till vardagsrummet och pratade länge. Inga ord utbyttes egentligen, det var mer känslor. Jag såg i detalj hur han såg ut. Han visade sig gärna lite yngre än han var när han gick bort. Det var en bekväm dröm och vi skiljdes som vänner. Jag började bry mig mycket om den där mannen och därför skulle jag inte lämna honom.

Nästa dag kom en av mina systrar till mig. Hon sa att hon hade fått en dröm om huset under natten, en som kändes "sann". När hon berättade trodde jag att jag skulle trilla baklänges. Hon hade i drömmen smugit upp till huset och kikat in genom fönstret. Väl där såg hon mig och Karl stå i dörröpnningen till vardagsrummet och prata. Hon hade bankat på fönstret för att få min uppmärksamhet, men jag hade inte ens reagerat.

Efter att hon var klar berättade jag om min dröm. Sen förstod jag syftet med att han visade oss dessa drömmar från början. Jag hade nämligen tyckt att drömmen jag fick hade verkat lite poänglös. Men hans anledning var att han ville få oss att förstå att vi hade rätt och att drömmarna han sände faktiskt var på riktigt.

Det kommer mer storys om Karl. Som jag sagt tidigare så låg han inte direkt på latsidan när det gällde att busa med oss... ;)

De tidigare historierna om Karl hittar ni i kategrin "Tro´t om du vill".


Här inne höll Karl till under sin tid som "spöke" :)


Back!

Hej fina!

Det var några dagar sedan jag skrev nu. Jag känner att jag bara vill skriva när jag har något riktigt vettigt att säga, så ibland kan det vara stopp i produktionen... Lite ovettiga dagar får man allt ha, tycker jag! ;)
I dessa dagar har jag varit på barndop och igår hade jag fullt upp med städning, träning, healing osv. Blev liksom ingen tid åt skrivandet. Men idag ska jag nog kunna skrapa ihop något! Ska bara komma på vilket ämne jag ska skriva om idag. Karl var ju länge sen jag nämnde... Vi kör en story om Karl. Och något mer på det kanske? Mmm, nåt mer blir det :D Jag drar igång direkt! Inspirationen är på topp!

Bless you, beautiful! <3 :)

Distanshealing till en liten tjej -igen

Igår kväll skickade jag och syster Marie healing till den lilla tjejen som fick healing i förrgår kväll. Hon var ju feberfri dagen efter men inte helt frisk så vi körde en vända igår igen, som sagt. Såhär gick det...

Jag gick ner i meditation innan och kontaktade min andlige guide. Mina händer värmdes upp snabbt för att förbereda för healingen.
I mitt inre vägledde min guide mig dit vi skulle. Han öppnade dörren till flickans rum och ledde in mig. Jag gick fram till henne där hon sov. Denna gång verkade hon sova ensam i rummet. Jag satte mig på sängkanten och höll hennes huvud först. Energin flödade in för att läka henne. Sedan gick jag vidare till pannan som verkade behöva lite healing. Sedan höll jag hennes öron, ansikte och hals. Vid bröstet kände jag hur energin sökte sig till luftvägarna, där det behövdes rensas. När jag var färdig där fortsatte jag med axlarna, armarna, magen, benen och fötterna.
Jag tog sedan hennes händer i mina och här upplevde jag hur energierna flödade in mycket starkare än innan. Mina händer värmdes ännu mer och jag riktigt kände energin i dem. Plötsligt kände jag hur jag lyfte från golvet och började sväva. Jag var tvungen att röra på fötterna där jag satt för att kontrollera att jag var kvar. När jag kände golvet sjönk jag tillbaka ner till flickan. Energierna i rummet steg då och blev skyhöga. Det kändes som om jag hade fått sällskap i rummet, att någon mer var där. Jag tänkte inte mycket mer på det utan avslutade healingen med att lägga energi ovanför hennes kropp. Även denna energi flödade starkt.

När jag var färdig ledde min guide mig ut genom dörren och stängde den igen. Det var otroligt härligt att känna honom så tydligt, och vilket otroligt stöd jag fick av honom! Jag var och är fylld av glädje för detta. Jag såg honom som en skugga intill mig. Än har han inte visat sitt ansikte, men det kommer. :)

Hur var det då med allt? Marie hade förstått på flickans mamma att hon sovit själv i rummet under healingen. Den där extra healingen i luftvägarna hade hon behov av, sa hon också. Marie hade också känt att det flödade mer där.
Var det då någon som kom in i rummet under healingen och triggade igång energierna? Ja. Vid samma tid som jag upplevde energihöjningen och närvaron av någon annan, så hade ingen mindre än MARIE entrat rummet i sitt inre, för att ge healing. Jag skällde lite på henne förut för jag anser att det var hennes fel att jag började sväva. Hon hade väl, som vanligt, bara klampat rätt in i mig. Haha nej, just kidding. Men det var häftigt. Jag hade nämligen börjat heala några minuter för tidigt, och Marie kom in några minuter för sent, så det var nog därför jag upplevde så starkt när hon dök upp.

Imorse när den här lilla flickan vaknade så var hon helt frisk! Otroligt! Jag är så otroligt glad och tacksam för att jag får fungera som länk när Universum skickar sin healing. Och jag är tacksam för min vägledare som stöttar mig. Underbart!

Idag är dock flickans mamma inte helt frisk istället. Hon ska få kvällens healing! ;)

Meditation med kristall

Nu ska vi lära oss meditera med en kristall som hjälpmedel!

När man väljer kristaller till healing eller meditation måste man "känna" vilken kristall man behöver. Denna känsla är något man övar upp. Lär dig att lita på din instinkt när du väljer den kristall som du ska använda för stunden. Du kommer märka att du vid varje val tydligt vet vilken sten du behöver, det enda du behöver lära dig är som sagt att lita på denna känsla. Det enklaste sättet är att du lägger kristallerna framför dig och väljer en med slutna ögon. Då vet du att känslan bestämmer och inte hjärnan. Efter ditt val kan du kolla vad kristallen står för om du inte redan kan dina stenar.

Om du ser till vad kristallerna kan göra för dig kan du också välja en kristall utefter vad den står för. Om du till exempel känner att du behöver lite mer inspiration kan du välja ut Citrinkristallen till din meditation.

När du valt ut din kristall, antingen genom din känsla eller din kunskap, så kan du börja meditationen. 
Sätt dig ner bekvämt i en stol med båda fötterna på golvet och andas lugnare; in genom näsan och ut genom munnen. Känn hur kroppen slappnar av allt mer och hur dina tankar bleknar bort. Dina fötter står stadigt på golvet, i kontakt med jorden, så du inte svävar iväg. Håll kristallen i din hand och känn hur dess egna, positiva energi med allt som den står för, går in i dig och fyller dig med ny kraft.

Med ditt inre öga kan du visualisera kristallen framför dig, eller bara visualisera dess färg. Därigenom fokuserar du på allt som den står för och du får lättare att släppa andra, ovälkomna tankar.

Du mediterar så länge du känner, men ge dig själv all tid. Det är bara nuet som existerar, du och energin från din kristall. När du känner dig fylld av denna nya energi och är redo att avsluta så gör du det.
Kom ihåg att rena kristallerna både innan och efter användning!



Läs mer om kristaller under kategorin "Kristaller".


Mina kollegor

På kursen i helgen fick jag höra att våra husdjur ibland kan hoppa in och hjälpa till när vi healar. En hade en hund som alltid la sig på klienternas mage under healingen för att förstärka energin.
Idag när jag skulle heala hade jag på känn att mina katter, Lovis och Rambo, skulle göra just detta. De har nämligen en tendens att alltid lägga sig på mig om jag inte är på topp. Då kommer de som små skott och vill hjälpa till.
Ja, så gick det idag när jag healade Fia. Innan hon kom satt de vid soffan där jag hade gjort iordning åt Fia och väntade. De bara satt där, helt tysta och väntade. Jag kände också att jag hade besökare från andra sidan som också fanns i rummet. Där var vi allihop, redo att heala. Härlig känsla!

Ja, så körde vi då. Mitt i healingen hoppade Rambo upp och la sig på Fias mage. Där låg han kvar resten av tiden. Lovis ville stå vid Fijas huvud men jag tog ner henne för jag tänkte att det kanske skulle störa. Men nästa gång jag tar hem någon för healing ska jag fråga om det är okej om katterna hjälper till. Då får de vara med så mycket dom vill, mina fina små änglar. :) <3



Kontakthealing: Fia

Idag kom min vän Fia till mig för att få healing. Hon har varit väldigt förkyld det sista och var nog rätt trött på det, vilket är förståeligt!
Innan hon kom mediterade jag. Jag öppnade mina chakran och passade på att rena mig när jag ändå höll på.
Sen kom Fija (mitt första kontakthealing-möte sen kursen). Jag drog igång en meditationsskiva och Fia fick ligga i soffan. INTE bra för min rygg så jag får köpa den där massagebänken inom kort, känner jag.

Innan Fia kom slog det lock för mina öron och det höll i sig ända till jag körde igång med healingen.
Jag började vid Fias huvud där jag höll med mina händer. På en sekund gick jag från att ha varit lite kall till att bli jättevarm i hela mig. Särskilt huvudet var kokhett. När jag var klar vid huvudet släppte det och jag blev mer normaltempererad. Sedan gick jag igenom hennes axlar, hals, armar, mage, ben och fötter. På vissa ställen kändes det extra mycket i mina händer. Vid knäna blev jag precis iskall i händerna så antagligen behövdes det rensas ut lite extra där. Jag avslutade healingen när jag kom till fötterna.

Fia upplevde en del under healingen. Även hon hade blivit kokhet i sitt huvud när jag höll mina händer där. Vid något tillfälle upplevde hon även att hennes ben svävade, vilket jag hört förut att man kan känna. Även hennes händer hade känts underliga när jag healade vid hennes armar. Vid något tillfälle hade hon även fått en rysning som inte gav sig på ett bra tag, säkert en minut. Jag tror det var när jag stod vid hennes knän. Hon får skriva och rätta annars! ;)
Det där med att det slog lock för mina öron kunde Fia förstå eftersom hon hade känt av sina öron under flera dagar.
Förövrigt var hon mycket avslappnad under healingen och såg helt nyvaken ut när jag var färdig! :p Jag själv var också rätt flummig efter kan jag ju säga! Sedan umgicks vi ett par timmar efter och Fia hostade inte en enda gång. Hon hade hostat massor innan nämligen. Så det blir spännande att se hur hon mår imorn. Jag kan alltid skicka lite distanshealing om det behövs! Det är kul att öva! :)

Läs mer om min healingträning i kategorin "Emmi övar".

Distanshealing till en liten tjej

Jag ska berätta om gårdagens distanshealing till en liten tjej som var sjuk. Denna healing var en smula förvirrande, men tur att man antecknade då! Jag healade hemifrån mig och min syster Marie healade också men från annat håll. Vi visste båda att flickan var förkyld innan, men inget mer.

Jag gick först ner i en underbar meditation och jag kände min guide hos mig. Sedan gick jag i mitt inre till flickan. Först såg jag henne ligga brevid sin mamma i en dubbelsäng. Denna tanke slog jag bort direkt, för jag tyckte det lät konstigt. Jag bad om att få se flickans rum istället. Jag gick in genom dörren dit. Vid väggen mitt emot såg jag hennes egna säng, med huvudändan mot väggen. Sängen stod lite till höger. På samma vägg fanns ett fönster.
Jag gick fram till flickan och återigen såg jag hennes mamma brevid.
Jag satte mig brevid henne och la händerna på hennes huvud först. Jag lät den helande energin gå in och fylla henne. Sedan gick jag vidare till hennes ansikte, hals, armar, bröst, mage, ben och fötter. Jag la lite extra healing i magen då det verkade behövas där. Fötterna upplevde jag som kalla vilket jag tog som att hon kanske hade feber. Jag värmde upp fötterna. Sedan höll jag hennes händer en stund och avslutade med att ge energi ovanför hennes kropp. Under healingen hade jag lock för öronen, men det släppte när jag var klar.

Jag har inte fått alltför mycket info om vad som stämmer än, men jag har skrivit det jag vet så uppdaterar jag sen när jag vet mer.
Flickan hade legat i sina föräldrars säng under healingen med sin mamma brevid. Min beskrivning av hennes egna rum stämde dock också, så jag vet inte, jag kanske fick se båda? Jag har ingen aning, men jag tränar på!
Ca fem minuter efter att vi var klara med healingen hade hon börjat andas konstigt, nästan hyperventilerat. Det hade lugnat sig sen. Idag var flickan feberfri (hon hade alltså feber igår) och ikväll ska vi skicka healing igen så hon blir helt frisk! :)

Mer om min healingträning i kategorin "Emmi övar".


Emmi svarar (alt. flummar)

På vilket sätt hänger andevärlden ihop med universum respektive the secret?

Andevärlden är vår länk till Universums hemligheter. De sitter på kunskapen om energin som vi alla delar. Universum, andevärlden och vi är en enda sammansatt energi, men andevärlden kan ge oss svar och vägledning när vi vill ha det. Våra guider kan vara änglar eller människor som kommit mycket längre i sin utveckling och inte längre behöver lära sig mer på jorden. Istället får de fungera som mentorer åt oss.
Vad det gäller The Secret, Lagen om Attraktion, så hör ju allt (vi, andevärlden, Universum) till samma lag, eftersom vi är samma energi. Vi sitter alla ihop helt enkelt, på olika plan bara. Det är antagligen andevärlden som lärt oss lagen om attraktion. De kan ge oss svar genom känslor som sedan vi kan göra om till ord. Vi människor är på jorden för att lära oss och andevärlden finns för att hjälpa oss. Lagen om Attraktion är en del av den lärdomen de givit oss.

Jag förstod inte din fråga i ärlighetens namn. Omformulera om du inte hängde med ;)

Våga fråga :)

Åh, det känns verkligen att jag är rätt i livet nu. Jag har spenderat sommaren åt att vara förvirrad över var jag ska ta vägen. I söndags kväll bestämde jag mig för att fråga de där uppe om vägledning och verkligen lyssna på svaret. Jag frågade därför var jag ska ta vägen i detta avlånga land. Jag fick svaret direkt, som om de bara väntat på att jag skulle fråga. De sa: "Du är på helt rätt plats nu. Du ska stanna för allt du behöver har du hos dig. Nu har det börjat, du ska bara följa vägen."
Det svaret kändes helt rätt. Jag insåg att jag verkligen är rätt. Allt jag någonsin önskat ligger framför mina fötter nu och det enda jag behöver göra är att följa den vägen. Det jag har väntat på i flera år har börjat nu, jag lever den plan jag ska leva. Allt känns så fantastiskt rätt! Jag känner vägledningen jag får och jag litar på den. Det är bara att haka på, så känner jag. Och vad härliga människor det är överallt! Underbara vänner som stöttar och nya vänskaper överallt! Människor som pratar om sin tro och tillsammans lär vi oss mer. Det är häftigt! Tack alla! :)

Jo, jag skulle väl ha en poäng här med. Våga fråga Universum om det ni undrar! Man får alltid svar. Ibland kommer svaren direkt, ibland dröjer det. Bara lyssna, så kommer det. Det kan komma som en tanke, en känsla, en händelse och det kan tom komma så man bokstavligen hör svaret. Det kan även komma genom din egen mun. Någon annan kanske frågar dig samma fråga som du ställt och plötsligt upptäcker du att du har svaret. Hur det än blir så kommer alltid svaret. Våga lyssna för dom hör oss där uppe och de älskar att prata med oss. De vill inget hellre än att vi kontaktar dem. :)


RSS 2.0