Insikter

Jag har fått ett nytt jobb, nämligen som medium. Det hade jag då inte trott att jag skulle göra innan jag utbildat mig! Anledningen till att jag sökte jobbet från början var att jag slogs av en insikt. Det är nämligen så att de medier som är mest kända i Sverige och alltså de duktigaste inte har någon utbildning. De är självlärda. Icke-certifierade. Så då slog mig tanken: Varför ska då JAG vänta på ett certifikat när jag kan köra igång redan nu? (Missuppfatta icke, jag vill fortfarande gå kurs men inte just nu). Tanken efter denna var: Ska det funka så måste jag öva på människor. I samma veva dök arbetstillfället upp. Det kändes som ett tecken så jag sökte.
Sedan fick jag göra ett test vilket jag fick klart godkänd på. Det var ganska överraskande! Men snacka om att jag blev glad! Så nu sitter jag alltså här. Jag har jobbat varje dag sedan i lördags och jag utvecklas hela tiden och slås av viktiga insikter varje dag.

Under den första arbetsdagen var jag ett litet nervvrak. Jag kände en enorm press och var nervös och spänd. När passet närmade sig sitt slut fick jag ett viktigt meddelande: HA ROLIGT! Jag tror meddelandet kom uppifrån. När jag satte mig ner och tänkte på det så var det ganska logiskt. Ju mindre nervös jag är och ju mer roligt jag har, desto bättre kommer jag prestera. Jag valde därför att ha roligt! Jag slappnade av och åkte med, helt enkelt.

Under den andra dagen anammade jag det där med att ha kul och bara leva i nuet men någonstans inom mig spökade rädslan för att göra fel. Då slog mig nästa insikt:
"Det är inte du som gör jobbet. Du är BARA en länk. Du kan inte ta åt dig äran för då är det egot som talar. Du kan inte ta åt dig skulden/ansvaret för då är det egot som talar. Du är bara en länk som förmedlar meddelanden från ovan." MYCKET VIKTIG INSIKT! När den slog mig blev jag genast ännu mer avslappnad. Den är ju sann!

Jag ska bara berätta för klienterna vad jag känner. Sen kan jag bara lita på att det jag känner är meddelanden från mina guider, min intuition, tarotkorten och Universum.

Så summan av det hela: Jag har roligt och jag berättar bara det jag känner. Jag ska inte försöka förbättra mitt arbete. Jag ska bara försöka utvecklas som länk. Nu är allt så mycket klarare för mig. Jag börjar förstå vad medialt arbete handlar om! Jag slappnar av och låter det ha sin gång och jag gör det med glädje! 
Det är garanterat min guide som sänder mig dessa meddelanden och jag är evigt tacksam för hans stöd. Han är så vis och jag är så lycklig och tacksam för att han finns hos mig! :) <3


Andlighet

Jag har bejakat min andliga sida denna vecka. Jag har spått minst en person varje dag! Det är faktiskt väldigt roligt! Igår spådde jag Marie. Hela två frågor hade hon och det gick finfint! Så snälla folk jag har runt mig som ställer upp så jag får öva. Fast de vill nog för deras egen skull med hehe ;) Men då är det ju jättekul att de vänder sig till lilla mig! Ja, jag är tacksam minsann! :)

Mediterat har jag gjort mycket i veckan med. Så himla skönt. Jag brukar lyssna på Iris Halls skiva just när jag ska öppna mig. Musiken på skivan är så himla vacker och så fort man hör Iris mörka röst så blir man helt lugn. Bästa avslappningen, helt enkelt!

Nu har jag just mediterat igen och sitter sådär härligt salig i soffan med en liten misse som sover intill mig. Som jag älskar mina katter! De är så fantastiska på alla sätt! :) <3

Spår igen!

Idag har jag spått igen. Michelle med vän över telefon blev det. Michelle spådde jag utan att veta hennes fråga. Detta eftersom att hon är min syster och därmed någon jag känner GANSKA väl! ;) Hennes vän däremot känner jag inte alls och det var riktigt kul att spå henne! Det rullade på väldigt bra och jag tydde både korten och intuitionen på ett bra sätt. Så det var roligt! Det tog tio minuter per person att spå. Min nästa övning blir nu att ta det lite lugnare och känna in ännu mer information så att det blir lite mer samtal av det hela. Roligt att utvecklas!!

Så är jag så otroligt tacksam till min guide och alla andra som kommer från andra sidan och ger mig hjälp och stöd. Det är underbart faktiskt! :) <3

Jag övar på att spå

Nu var det länge sedan jag skrev här. Jag har inte haft något vidare att komma med faktiskt! ;)
Det senaste har jag mest tagit hand om mig själv. Det behövs med jämna mellanrum! Jag har också healat på distans en del och igår kom Jeanette hit för en spå-sittning. Jag har just nu lite funderingar om de "spådomar" jag gör...

Jag la alltså ut kort för Jeanette och läste av dem. Mycket tyckte hon att hon kunde förstå men jag fick inte ut så mycket information från korten. Jag är ganska ny med att använda tarot så det är väl därför jag inte får ut allt som de har att säga.
När jag bara ska läsa av människor rent intiutivt, utan kort, så brukar jag få en massa information som stämmer, men den lilla nackdelen är att jag blir lite långsam. Jag har inte tränat på mediumbiten så mycket förut så jag behöver lite tid på mig att reda upp allt som dyker upp i huvudet.
Så jag har alltså två metoder som fungerar helt olika. Korten ger mig info snabbt men det blir inte mycket av den varan. Intuitionen ger mig en massa info men det tar lite tid. Själva lösningen borde ju vara att jag lär mig att kombinera de båda. Det är ju så man ska göra egentligen. Men jag har märkt på mig själv att jag blir lite stressad med korten och glömmer att lyssna inåt. Det handlar nog om att jag är rädd för att göra fel. Så jag måste jobba på att lita på det jag får in och att kombinera intuition med tarot. Intuitionen är roligast att jobba med tycker jag men det är inte okej att man sitter tyst i två minuter och försöker bena ut all info ;)

Slutsats: ÖVA ÖVA ÖVA!!! Jag ska tvinga alla i min närhet att ställa upp! Kan jag bara kombinera mina metoder så borde läsningarna bli riktigt bra, tror jag! :)

RSS 2.0