Hur man renar kristallerna

Det är otroligt viktigt att man renar sina kristaller med jämna mellanrum. Kristallerna ger som sagt ifrån sig en helande energi, men samtidigt så kan de även ta upp ny energi utifrån. Använder du då en kristall vid två tillfällen utan att rena den emellan så riskerar du att den nya negativa energin som den tagit upp, kommer att hamna hos dig igen. Rena därför alltid kristallen innan du använder den och sedan även efter att du använt den igen. Så fort du fått hem nya kristaller ska dom också renas och även med jämna mellanrum om du inte använder dem på ett tag. Här kommer ett par tips:

Det sätt som jag oftast använder mig av är otroligt enkelt. Du tar bara en kristall i taget och håller den under rinnande, kallt vatten (under vattenkranen är enklast). Under tiden som du håller i kristallen så ska du visualisera hur vattnet renar den och att den får en riktig nystart. När du känner dig färdig lägger du undan den och går på nästa kristall. När du är klar med renandet kommer även du själv att känna dig mycket piggare. Detta beror på att även du själv renas eftersom du visualiserar det för kristallen. En liten bonus med andra ord! :)

Ett annat sätt att rena kristaller på är att lägga dem i en skål med kallt vatten. Sedan ställer du skålen utomhus över natt och låter kristallerna renas i månskenet. Det är bra om du sköljer av dem i kallt vatten efter natten.


Bevara gärna kristallerna i en tygpåse.

Mer info om kristaller finns i kategorin "Kristaller".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0