Innan vi börjar öppna och stänga chakran

Ja, ja förlåt för taskig uppdatering! Kan inte förstå att jag lät ETT HELT DYGN gå utan ett inlägg!! Skandal verkligen! Men, men... Here you go:

Innan man lär sig att öppna och stänga sina chakran lever dem lite sitt eget liv. Ibland är de öppna, ibland är de stängda. När och hur är helt beroende på person och vad som sker för stunden. På en del människor kan de öppnas av sig själva bara av att de tänker på energier och andevärlden. Jag är en sån person och då är det skönt att enkelt kunna stänga sig igen. Har man ingen koll på sina chakran kan man därför vissa dagar känna av massor av energier och andra inget alls.

Att kunna stänga sina chakran är viktigt så man får vila. Att gå och vara öppen jämt kan ta på krafterna enormt och det kan tom yttra sig fysiskt. Att lära sig ta hand om sina energicentran gör att vi kan rena oss från gamla energier och sedan ta upp nya, positivare energier. Genom våra chakran kan vi lära oss hur man läker sig själv, både mentalt och fysiskt. Nu ska vi alltså lära oss hur vi kontrollerar våra chakran så vi själva kan välja när vi vill känna av energierna runt om oss och när vi bara vill vara i oss själva.
I nästa inlägg kommer jag ge förslag på hur man kan göra just detta!

Läs mer om våra chakran i kategorin "Meditation".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0