Kyss dem inte farväl

Nu blir det ett boktips!

Ni känner säkert alla till tv-serien "Medium" som visas på fyran, där man får följa Allison DuBois i hennes arbete som just medium. Ni vet säkert också att Allison DuBois existerar i verkligheten och för några år sedan gav hon ut sin bok "Kyss dem inte farväl".

I denna bok får vi läsa om verkligheten bakom serien. Vi får följa Allison i hennes vardag med hennes familj och vi får även läsa om hennes mediala arbete. I boken berättar Allison om sina spännande erfarenheter och hur det är att leva med den gåva hon har.

Allison var 6 år när hon först upptäckte att hon kan kommunicera med "andra sidan" och hennes familj stöttade henne från start. För henne har detta ämne därmed aldrig varit något konstigt eller annorlunda, vilket gjort henne väldigt trygg i sin roll som medium.
I vuxen ålder lät Allison testa sina förmågor på Arizona State Unversity och till forskarnas förvåning fick hon allt bekräftat. Detta gjorde att Allison gav upp sina juridikstudier för att istället helhjärtat ägna sitt liv åt det mediala arbetet.

Idag anlitas Allison av både brottsutredare, organisationer samt privatpersoner runt om i USA. Hon har hjälpt till att hitta försvunna människor och hon har löst otroligt många brott, allt tack vare sin kontakt med andevärlden.

Läs boken! Den är otrolig lärorik och ger en ärlig bild av vad det mediala verkligen handlar om.

 


Kommentarer
Postat av: Denise :)

i can feel it! denna bloggen komemr komma långt! kan faktiskt svära på att den kommer bli ganska känd när många har varit inne o läst den. det är som att man fäster sig vid den typ, som att bli beroende :P

skit bra jobbat med bloggen! kram:)

2009-09-17 @ 18:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0